Mikä mies ja mistä tulee?

Pasi Haapakoski tulee Rovaniemeltä ja on kypsästä iästään huolimatta uuden sukupolven nouseva stand up-koomikko.

Tässä miehessä yhdistyy suuri sydän, terveen miehen elopaino ja räiskyvä persoona. Lapin poika ei lavalle jäädy ja harmaata tässä miehessä on vain karvoituksessa.

Kun haluatte jotain tuoretta ja ennennäkemätöntä esimerkiksi yritystilaisuuteen, ravintolailtaan tai vaikkapa messuosastolle niin täältä lähtee. Hypätkää siis rohkeasti rekeen ja pidä reunoista kiinni – NYT MENNÄÄN!!
”Komediatalo”

Lapin murteella revittelevä stand up -koomikko

Pasi Haapakoski on nouseva stand up-koomikko, joka revittelee leveällä Lapin murteella. Tässä rovaniemeläisessä yhdistyy kaikki persoonallisuuden värisävyt räiskyvällä tavalla ja mikään aihe ei ole nyt turvassa.

Tämä Lapinmies ei jäädy lavalla ja harmaata hänessä on vain partakarvoissa.

Tuoreustakuu – Näitä juttuja ette ole TV:stä kuulleet!
”Puhujatori”

TILAA KEIKALLE

Pasi Haapakoski
Kotoisin Rovaniemeltä, s. 1972

Kouluttautui peruskoulun jälkeen puusepäksi ja lähihoitajaksi.

Työskennellyt mm. kultaliikkeessä ja kahvilayrittäjänä Rovaniemellä sekä noin kymmenen vuotta lääkealan edustajana.

Koulutusalan yritys Respecton vuodesta 2015. Tarjonnassa mm. henkilöstövalmennuksia, motivaatioluentoja ja apteekkien turvallisuuskoulutusta.

Stand up -koomikko.

Palasi Rovaniemelle keväällä 2018.

Perhe: Puoliso ja kolme lasta

Pasi Haapakoski

Haapakosken mukaan hän oli ala-asteella hiljainen ja arka takapulpetin poika.

– Eivät opettajani ikinä uskoisi, että minä olen nyt lavalla ja valokeilassa.

Lapsuusmuistoissa kuultaa arvottomuuden tunne, mutta Haapakoski ei ole saanut selville, mistä se tulee. Jollain tapaa hänestä kuitenkin kuoriutui ammattipuhuja, vaikka edelleen hän pitää itseään kaikkea muuta kuin itsevarmana.

Nuorena aikuisena Rovaniemellä hän oli kahvilayrittäjä, mistä siirtyi lääkealan edustajaksi noin kymmeneksi vuodeksi, ja muutti Ouluun. Työ oli menestyvää, mutta lopulta mielenkiinto hiipui.

– Katsos, alkoi väri parrassa muuttua, Haapakoski sanoo. Hänelle harmaantuminen oli merkki tylsistymisestä. Tuntui, että piilossa ollut luova puoli vaati päästä esiin.

– Halusin kirjoittaa sanomiseni itse enkä toistaa toisten kirjoittamia vuorosanoja.

Edustajan työssä saatu palaute johdatti työyhteisökouluttajaksi omassa yrityksessä. Koulutustyö puolestaan johdatti esiintyväksi koomikoksi.

Vuorovaikutustyön osaaminen lepää Haapakosken mukaan kahdella tukijalalla: vaikeuksissa tarponeen miehen elämänkokemuksessa ja lahjassa puhua siten, että se uppoa ihmisiin.

– Enhän minä armeijassakaan osallistunut yhdellekään leirille, koska pystyn aina puhumaan itseni mistä tahansa ulos. Se johtuu siitä, että olin oppinut piiloutumaan. Mutta siitä on hyötyä minun koulutuksissani, koska yksikään osallistuja ei pääse siellä piiloon, ei edes hiljaisin.

Haapakosken mukaan häntä on luonnehdittu henkilöksi, joka osaa puhua mustan valkoiseksi ja valkoisen mustaksi. Hänen mielestään valehteleminen ei ole vain huono asia, vaan taito, jota voi käyttää hyvään.
”Lapin kansa”

lue koko juttu